Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodora Naus, geboren te Neer op 1 februari 1835, overleden te Süchteln (D) op 16 augustus 1918, dochter van Joannes Naus en Maria Agnes Raemaekers.


Zij is getrouwd te Süchteln (D) op 26 oktober 1857 met
Christian Pyls, geboren te Süchteln (D) op 18 augustus 1832, overleden aldaar op 19 september 1904, zoon van Egidius Pijls en Maria Agnes Hoeren.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina