Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Mooren, dienstmeid, geboren te Roggel op 4 mei 1825, overleden te Grathem op 22 maart 1877, dochter van Joannes Mooren en Agnes Willekens.


Zij is getrouwd te Buggenum op 20 april 1855 met
Peter Mathis Gorrits, landbouwer, geboren te Grathem op 26 april 1830, overleden aldaar op 5 augustus 1911, zoon van Jan Christiaan Gorris en Dorothea Verlinden.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Agnes, geboren te Grathem op 1 maart 1859, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 juni 1949.
  • 3 : Joannes Hubertus, ondernemer, geboren te Grathem op 15 januari 1861.
    Hij is getrouwd te Elsene (B) op 6 november 1889 met Marie Elisabeth Passenbronder, onderneemster, geboren te Luik (B) op 11 juli 1858, dochter van Auguste Joseph Passenbronder en Elisabeth Verken.
  • 4 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 17 december 1862.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina