Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Schmitz.


Zij was gehuwd met
Peter Haenen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Laurentz, dienstknecht en zonder beroep (bij aangifte kind), geboren te Leuth (D) op 24 mei 1794, wonende te Tegelen en te Neer, overleden aldaar op 18 augustus 1845.
    Hij is getrouwd te Tegelen op 15 september 1834 met Helena Tijssen, vroedvrouw en dienstmeid, geboren te Beesel op 21 augustus 1802, wonende te Swalmen, te Tegelen, te Neer, te Roggel en te Kessel, overleden te Weert op 13 april 1888, dochter van Hendrikus Tijssen en Anna Maria Schrijnwerkers.
    (Zij is eerder getrouwd te Beesel op 14 juli 1826 met Mathias Rosbender, schoenmaker, geboren te Roermond op 7 oktober 1797, wonende te Swalmen, overleden aldaar op 29 januari 1832, zoon van Godefridus Rosbender en Catharina Coompoort. Zij is later getrouwd te Neer op 30 juli 1850 met Guilliaume Heijerjan, geboren te Roggel op 10 september 1804, wonende aldaar en te Kessel, overleden aldaar op 7 juni 1868, zoon van Henricus Heijerjan en Emilia Jetten.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina