Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Francoise Smeets, landbouwster, geboren te Haelen op 22 juni 1817, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 januari 1891, dochter van Willem Smeets en Petronella Cluytmans.


Zij is getrouwd te Haelen op 17 mei 1848 met
Godefroi Peeters, landbouwer, geboren te Roggel op 26 februari 1814, wonende te Haelen, overleden aldaar op 22 november 1888, zoon van Gerardus Peeters en Henrica Smolders.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Wilhelmus Hubertus, geboren te Haelen op 9 november 1851, overleden aldaar op 19 september 1852.
  • 4 : Doodgeboren dochter, geboren te Haelen op 1 juli 1855.
  • 5 : Doodgeboren dochter, geboren te Haelen op 9 juni 1856.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina