Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Agnes van Lier, landbouwster, geboren te Neer op 26 oktober 1855, overleden aldaar op 22 april 1930, dochter van Conrardus van Lier en Getrudis Geenen.


Zij is getrouwd te Neer op 9 februari 1903 met
Antonius Hubertus van Tegelen, landbouwer, geboren te Baarlo op 10 maart 1850, wonende aldaar, overleden te Neer op 9 maart 1917, zoon van Joannes Jacobus van Tegelen en Maria Catharina Sanders.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina