Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria van Ass, hertengeerde, geboren te Heel op 21 maart 1814, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 26 april 1838, dochter van Hermannus van Ass en Cornelia Grauss.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 29 oktober 1835 met
Matthieu Beurskens, herbergier en akkerknecht, geboren te Neer op 14 mei 1805, wonende te Neer in de Steeg, zoon van Matthias Beurskens en Joanna Tobben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia, geboren te Heel en Panheel op 18 december 1835, wonende aldaar.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 17 oktober 1862 met Jan Theodoor Kampen, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 27 mei 1830, wonende aldaar, zoon van Nicolas Kampen en Maria Elisabeth Cuijpers.
  • 2 : Johannes, geboren te Neer op 13 oktober 1837, overleden aldaar op 20 januari 1838.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina