Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelis Hubertus Impelmans, knecht en landbouwer, geboren te Neer op 31 oktober 1848, wonende te Neer op de Winkelmolen en te Swalmen, overleden aldaar op 1 december 1934, zoon van Johannes Impelmans en Marie Bloemaerts.


Hij is getrouwd te Neer op 11 februari 1884 (1) met
Anna Elisabeth Hendrikx, dienstmeid en huishoudster, geboren te Neer op 18 juli 1848, wonende te Neer op de Winkelmolen, overleden te Neer op 27 februari 1887, dochter van Godfroi Hendrikx en Maria Stemkens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Neer op 26 februari 1887.

Hij is getrouwd te Neer op 30 mei 1892 (2) met
Johanna Hubertina Bonten, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 29 september 1853, wonende te Roermond, te Neer en te Swalmen, overleden aldaar op 10 maart 1932, dochter van Godefroid Bonten en Maria Elisabeth Stappers.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Franciscus Anthonius, geboren te Neer op 5 juli 1897, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 januari 1906.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina