Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anne Corneilli Rijnders, geboren te Neer op 7 maart 1815, wonende te Neer op de Hoogstraat, overleden te Neer op 7 juni 1847, dochter van Gerardus Reynders en Cornelia Pijpers.


Zij is getrouwd te Neer op 5 april 1837 met
Johannes Impelmans, dagloner en landbouwer, geboren te Helden op 11 oktober 1812, wonende te Neer op de Hoogstraat, overleden te Neer op 31 januari 1855, zoon van Willem Impelmans en Hermina Bax.
(Hij is later getrouwd te Neer op 30 augustus 1847 met Marie Bloemaerts, dienstmeid, dagloonster en landbouwster, geboren te Neer op 1 mei 1817, overleden aldaar op 5 mei 1899, dochter van Petrus Bloemers en Helena Gubbels.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina, dienstmeid, geboren te Neer op 18 maart 1839, wonende te Neer in de Steeg en te Amerika, overleden te Green Bay, Wisconson op 27 december 1916.
    Zij is getrouwd te Neer op 8 april 1864 met Adrianus Naus, steenbakker en landbouwer, geboren te Neer op 18 mei 1833, wonende te Neer in de Steeg en te Amerika, overleden te Green Bay, Wisconson op 13 april 1909, zoon van Theodorus Naus en Jeanne Raemackers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina