Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Dorothea Derikx, geboren te Helden op 8 juli 1910, wonende te Heythuysen, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 10 juni 1980, begraven te Heythuysen op 14 juni 1980, dochter van Hendrikus Hubertus Derikx en Anna Maria van den Beucken.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 10 april 1941 met
Gerhard Aben, landbouwer, geboren te Oberkassel (D) op 15 november 1908, wonende te Heythuysen, overleden op 26 augustus 1997, begraven te Heythuysen, zoon van Renier Aben en Wilhelmina Hendrika Camps.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina Hendrica Maria Cornelia, geboren te Heythuysen rond februari 1945, overleden te Weert op 1 juli 1945.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Heythuysen op 31 augustus 1951.
  • 3 : Doodgeboren kind, geboren te Heythuysen op 4 juli 1955.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina