Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Catharina Dorothea Derikx, geboren te Helden op 1 september 1920, wonende te Heythuysen en te Roggel, overleden te Mons (B) op 20 april 1973, begraven te Roggel op 25 april 1973, dochter van Hendrikus Hubertus Derikx en Anna Maria van den Beucken.


Zij is getrouwd te Roggel op 11 oktober 1946 met
Michiel Hubertus Metsemakers, landbouwer en mijnwerker, geboren te Roggel Ophoven op 8 februari 1920, wonende aldaar, overleden op 20 december 1994, begraven te Helden, zoon van Jozef Hubertus Metsemakers en Maria Elisabeth Hubertina Schreurs.
(Hij was later gehuwd met Mien Pijnenburg. Hij was later gehuwd met Mien Geres.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus Gerardus Cornelis, programmeur, geboren te Roggel op 21 augustus 1949, wonende te Amsterdam, overleden te Didcot (Gr Br) op 2 juli 2001, gecremeerd te Blerick.
  • 2 : Anna Elisabeth Wilhelmina, geboren te Roggel op 9 januari 1955, overleden op 1 mei 1973, begraven te Roggel.
  • 3 : Gertruda Petronella, geboren te Roggel op 4 augustus 1957, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 14 juni 1962.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina