Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Hubertus Daems, landbouwer, geboren te Meijel op 26 januari 1915, wonende te Heythuysen, overleden te Roermond Hospice St. Camillus op 16 april 1991, gecremeerd te Blerick op 20 april 1991, zoon van Jan Michiel Daems en Petronella Oomen.


Hij is getrouwd te Roggel op 26 april 1946 met
Gertrudis Hubertina Janssen, geboren te Roggel op 23 februari 1911, wonende aldaar en te Heythuysen, overleden aldaar op 1 april 2002, gecremeerd te Blerick op 5 april 2002, dochter van Hendrik Hubertus Janssen en Joanna van den Beuken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina