Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrikus Johannes Daems, landbouwer en dienstknecht, geboren te Meijel op 4 februari 1912, wonende aldaar en te Helden, overleden te Luxemburg (L) op 9 september 1979, zoon van Jan Michiel Daems en Petronella Oomen.


Hij is getrouwd te Roggel op 31 december 1943 met
Anna Maria Metsemakers, dienstbode, geboren te Roggel Ophoven op 25 februari 1912, wonende te Roggel en te Helden, overleden te Ettelbruck (L) op 15 mei 1996, dochter van Jozef Hubertus Metsemakers en Maria Elisabeth Hubertina Schreurs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina