Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmina Catharina Metsemakers, geboren te Roggel op 15 maart 1918, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 22 april 2004, begraven te Roggel op 26 april 2004, dochter van Jozef Hubertus Metsemakers en Maria Elisabeth Hubertina Schreurs.


Zij is getrouwd te Roggel op 23 april 1965 met
Johannes Hubertus Schreurs, landbouwer, landarbeider en opperman, geboren te Neer op 21 augustus 1923, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen (b) op 24 juni 2012, begraven te Roggel op 29 juni 2012, zoon van Jacobus Schreurs en Catharina Hubertina Caelers.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 6 juni 1952 met Gertrudis Dorothea Voermans, geboren te Roggel op 26 februari 1919, overleden te Horn (V) op 23 januari 1964, begraven te Roggel, dochter van Cornelis Voermans en Johanna Elizabeth Raemaekers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina