Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Metsemakers, dienstbode, geboren te Roggel Ophoven op 26 juni 1916, wonende te Roggel en te Melick, overleden te Roermond op 30 december 2010, gecremeerd aldaar op 4 januari 2011, dochter van Jozef Hubertus Metsemakers en Maria Elisabeth Hubertina Schreurs.


Zij is getrouwd te Roggel op 12 oktober 1945 met
Henri Janssen, fabrieksarbeider, geboren te Melick en Herkenbosch op 26 maart 1908, wonende aldaar, overleden te Melick op 24 februari 1983, zoon van Thomas Janssen en Anna Gertrud Schmitz.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina