Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik Janssen, landbouwer, geboren te Roggel op 16 september 1837, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 maart 1907, zoon van Georgius Janssen en Henrina Pluijm.


Hij is getrouwd te Roggel op 19 juni 1867 met
Johanna Sijben, dienstmeid en landbouwster, geboren te Roggel op 29 augustus 1832, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 november 1909, dochter van Henricus Sijben en Maria Martina Caris.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Joannes, dienstknecht, geboren te Roggel op 25 juni 1869, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 juli 1890.
  • 2 : Gertrudis, geboren te Roggel op 1 januari 1873, overleden aldaar op 30 september 1874.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina