Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Stevens, akkervrouw en landbouwster, geboren in het jaar 1762, wonende te Roggel, overleden aldaar op 2 september 1814, dochter van Wilhelmus Steevens en Gertrude Craenen.


Zij is getrouwd te Roggel op 3 november 1795 voor de kerk (1) met
Henricus Metsemaeckers, gedoopt te Roggel op 5 augustus 1767, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 december 1805, zoon van Hubertus Messemaekers en Elisabeth Janssen.

Zij is getrouwd te Roggel op 29 juni 1810 (2) met
Johannes Scheepers, dagloner en landbouwer, geboren te Born op 5 oktober 1756, wonende te Roggel, overleden aldaar op 20 september 1827, zoon van Herman Scheepers en Anne Daemen.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 24 november 1789 voor de kerk met Joanna Hendrix, landbouwster, geboren te Roggel rond 1772, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 januari 1808, dochter van Peter Hendrickx en Johanna Gelissen. Hij is later getrouwd te Roggel op 18 februari 1815 met Petronella Janssen, landbouwster, gedoopt te Roggel op 8 november 1780, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 februari 1820, dochter van Nicolaas Janssen en Maria Hendrix.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina