Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Margaretha Stocks, gedoopt te Nunhem op 16 oktober 1774, overleden aldaar op 26 mei 1843, dochter van Martinus Stocks en Margaretha Knops.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Jean, dagloner, geboren te Nunhem op 4 april 1806, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 februari 1870.
    Hij is getrouwd te Nunhem op 31 mei 1850 met Anne Marie Monen, dienstmeid, geboren te Roggel op 20 november 1813, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 17 februari 1871, dochter van Thomas Moonen en Joanna Pijls.
    (Zij had van een onbekende man één dochter.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina