Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Bongaerts, dienstmeid, geboren te Buggenum op 21 september 1910, overleden te Neer op 9 juli 1998, gecremeerd te Blerick op 14 juli 1998, dochter van Johannes Hubertus Bongaerts en Aldegonda Maria Veugelers.


Zij is getrouwd te Neer op 21 april 1941 met
Jacobus Mathis Stemkens, bierbrouwer en dienstknecht, geboren te Neer op 29 maart 1916, overleden aldaar op 13 januari 1992, zoon van Jacobus Mathis Stemkens en Petronella Winkelmolen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina