Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Muijsers, geboren te Maasbree op 7 juli 1825, overleden te 's-Hertogenbosch op 23 november 1872, dochter van Willem Muijsers en Gertrui van Deurssen.


Zij is getrouwd te Maasbree op 30 maart 1864 met
Nicolaas Hillen, akkerbouwer, geboren te Maasbree op 29 maart 1827, overleden aldaar op 26 januari 1876, zoon van Albert Hillen en Joanna Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Willem, dienstknecht en landbouwer, geboren te Maasbree op 16 augustus 1867, wonende aldaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina