Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrikus Knapen, geboren te Helden op 1 oktober 1868, wonende te Neer, overleden te Kessel op 11 maart 1949, zoon van Johannes Hubertus Knapen en Johanna Joosten.


Hij is getrouwd te Neer op 4 mei 1903 met
Anna Maria Winkelmolen, dienstbode, geboren te Neer op 2 november 1871, wonende aldaar, overleden te Kessel op 21 april 1942, dochter van Godefridus Winkelmolen en Anna Maria Berben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godefridus Hubertus, landbouwer, geboren te Neer op 7 februari 1904, overleden op 17 mei 1979.
    Hij is getrouwd te Kessel op 8 november 1934 met Maria Steeghs, geboren te Asten op 7 september 1900, dochter van Frans Steeghs en Wilhelmina Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina