Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Anne Nieskens, huismeid, geboren te Baexem op 11 februari 1803, wonende te Neer Neerstraat, overleden te Neer op 9 maart 1854, dochter van Petrus Nijskens en Elisabeth Kirkels.


Zij is getrouwd te Nederweert op 1 september 1830 met
Renier Beurskens, landbouwer, geboren te Swalmen op 14 juli 1797, overleden aldaar op 2 december 1837, zoon van Joachim Beurskens en Sophia Keuven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : waarschijnlijk Joanna, geboren te Swalmen rond 1835, wonende te Neer op Kinkhoven.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina