Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Louise Helene Anna Marie Snijders, geboren te Buggenum op 26 mei 1913, wonende aldaar, overleden op 3 juni 2005, begraven te Buggenum, dochter van Joseph Arnold Hubert Snijders en Maria Catharina Silvrants.


Zij is getrouwd te Buggenum op 10 oktober 1941 met
Joannes Franciscus Joseph Hermans, banketbakker, geboren te Buggenum op 5 maart 1903, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 december 1962, begraven aldaar, zoon van Gerardus Hubertus Hermans en Margaretha Hubertina Geenen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina