Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Aquarius, radmaker, herbergier en tapper, geboren te Herten op 27 april 1813, overleden te Neer op 15 januari 1896, zoon van Joannes Aquarius en Johanna Theelen.


Hij is getrouwd te Neer op 15 mei 1850 met
Mathia aan den Boom, geboren te Neer op 22 december 1821, wonende te Neer op de Bergestraat en te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 30 maart 1895, dochter van Simon aen den Boom en Anna Catharina Geenen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina