Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathis Tosquines, geboren te Buggenum rond 1738, overleden te Horn op 4 maart 1813, zoon van Joannes Tosquiné en Maria Agnes van Baexen.


Hij was gehuwd met
Mechtildis Hoecks, geboren te Beegden rond 1752, overleden te Horn op 9 december 1831, dochter van Leonardus Hoeckx en Gertrudis Helena Veugelers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Agnes, landbouwster, geboren te Horn rond 1798, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 mei 1858.
    Zij is getrouwd te Horn op 7 maart 1821 met Michel Colbers, landbouwer, geboren te Horn rond 1796, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 december 1868, zoon van Peter Colbers en Joanna Hendrikx.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina