Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronilla Houben, geboren te Heythuysen op 29 november 1828, overleden aldaar op 17 februari 1858, dochter van Gerard Houben en Petronella Meijers.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 25 april 1853 met
Hendrik Hobus, landbouwer, geboren te Heythuysen op 19 april 1824, overleden aldaar op 4 april 1904, zoon van Petrus Hobus en Gertrudis Tullemans.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 20 september 1858 met Helena Verstappen, dagloonster, geboren te Heythuysen op 13 februari 1831, overleden aldaar op 20 mei 1898, dochter van Theodorus Verstappen en Petronille Heijckers.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerard, geboren te Heythuysen op 5 juli 1854, overleden aldaar op 14 december 1863.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina