Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Janssen, landbouwer, wonende te Maasbree, overleden na 1943.


Hij was gehuwd met
Anna Petronella Peeters, wonende te Maasbree, overleden na 1943.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hubertus, landbouwer, geboren te Maasbree op 17 mei 1907, wonende aldaar, overleden te Tegelen op 2 april 1954.
    Hij is getrouwd te Neer op 27 maart 1943 met Maria Leonora Peeters, geboren te Neer op 7 september 1913, wonende te Neer op de Bergestraat en te Maasbree, overleden te Helden-Panningen (b) op 22 februari 2003, dochter van Theodorus Peeters en Anna Margaretha Geraets.
    (Zij is later getrouwd op 18 september 1956 met Petrus Henricus Peeters, geboren te Lottum op 13 mei 1915, overleden te Maasbree op 2 april 1995.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina