Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Hubert Theeven, arbeider, geboren te Roermond op 26 juni 1854, wonende te Horn, overleden aldaar op 9 juli 1948, zoon van Godefridus Theeven en Joanna Bongaerts.


Hij is getrouwd te Horn op 18 juni 1879 met
Hendrina Hubertina Claessen, geboren te Horn op 1 december 1853, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 april 1944, dochter van Joannes Wilhelmus Claessen en Anna Gertrudis Geraedts.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Leonard Hubert, geboren te Horn op 18 juli 1885, overleden aldaar op 17 januari 1889.
  • 6 : Leonard Hubert, geboren te Horn op 4 september 1894, overleden aldaar op 12 maart 1895.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina