Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antonius Hendrikus Theodorus Naus, weefspoelenfabrikant en timmerman, geboren te Neer op 2 september 1913, wonende te Roggel, overleden aldaar op 29 augustus 1992, begraven aldaar, zoon van Johannes Hubertus Naus en Maria Sophia Spée.


Hij is getrouwd te Neer op 15 september 1942 met
Johanna Jakobs, geboren te Sevenum op 15 april 1917, wonende te Neer en te Roggel, overleden te Roggel en Neer op 26 februari 1993, begraven te Roggel, dochter van Lambertus Jakobs en Theodora Kuiten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonia Maria, geboren te Neer op 29 juli 1951, wonende te Neer in de Steeg, te Neer Napoleonsweg en te Helmond, overleden te Tilburg op 13 januari 2007, gecremeerd aldaar op 18 januari 2007.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina