Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gubbels, dienstmeid, gedoopt te Roggel op 12 augustus 1795, overleden te Baexem op 21 september 1861, dochter van Matthias Gubbels en Maria Mooren.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 15 september 1847 met
Paul Vrencken, timmerman, geboren te Roggel op 6 augustus 1798, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 juni 1849, zoon van Martinus Vrencken en Joanna Eva Pirotte.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 10 september 1828 met Willemina Geuijen, dagloonster, geboren te Heythuysen op 27 februari 1802, wonende te Roggel, overleden aldaar op 23 december 1846, dochter van Leonardus Geuien en Christina Houben.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina