Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anne Maria van Lier, naaister, geboren te Neer op 9 maart 1815, overleden aldaar op 27 oktober 1894, dochter van Antonius van Lier en Helena Franken.


Zij is getrouwd te Neer op 26 november 1849 met
Godfroid van Roij, spoelenmaker en landbouwer, geboren te Neer op 27 september 1819, overleden aldaar op 19 december 1891, zoon van Petrus van Roij en Henrina Houtackers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hendrik, geboren te Neer op 21 oktober 1850, overleden aldaar op 14 juli 1851.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina