Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus Heesen, afkomstig uit Helden.


Hij is getrouwd te Neer op 17 oktober 1756 voor de kerk met
Peternella Flipsen, gedoopt te Neer op 7 december 1709, overleden aldaar op 7 juni 1758, dochter van Petrus Flipsen en Lucia Smets.
(Zij is eerder getrouwd te Neer op 5 februari 1739 voor de kerk met Caris Boem, gedoopt te Neer op 29 augustus 1715, overleden aldaar op 13 maart 1756, zoon van Joannes Boem en Joanna Struis.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina