Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Josephina Delrue.


Zij was gehuwd met
Joannes Laurentius Delrue.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Josepha, dagloonster, geboren te Morcour rond 1756, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 25 augustus 1833.
    Zij is getrouwd te Celles Molembaix (bij Doornik in Bisdom Kamerijk) op 10 april 1780 voor de kerk met Paulus Schoenmakers, veldwachter en dagloner, gedoopt te Neer op 2 mei 1752, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 9 oktober 1804, zoon van Theodorus Schoenmaeckers en Joanna Veugelaers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina