Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerard Cuypers, dagloner, gedoopt te Buggenum op 27 juli 1782, wonende te Neer, overleden aldaar op 14 september 1808, zoon van Joannes Cuypers en Cornelia Delissen.


Hij is getrouwd te Neer op 6 mei 1807 met
Maria Wagemans, landbouwster, gedoopt te Nunhem op 21 november 1779, wonende te Neer op den Drees en te Roggel, overleden aldaar op 12 april 1852, dochter van Quirinus Waegemans en Gertrudis Jeurissen.
(Zij is later getrouwd te Neer op 14 mei 1810, getrouwd aldaar op 14 oktober 1810 voor de kerk met Henricus Sillekens, timmerman en radmaker, gedoopt te Neer op 2 mei 1778, wonende te Neer op den Drees en te Roggel, overleden aldaar op 27 november 1845, zoon van Christianus Sillekens en Helena Sibers.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrude, geboren te Neer op 28 maart 1808, overleden aldaar op 2 april 1809.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina