Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonardus Thijssen, schaapherder, gedoopt te Neer op 1 februari 1783, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 22 februari 1840, zoon van Joannes Tijssen en Cornelia Claessen.


Hij is getrouwd te Buggenum op 12 april 1809 met
Peternel Joosten, landbouwster, gedoopt te Buggenum op 9 februari 1785, overleden aldaar op 20 mei 1849, dochter van Joannes Joosten en Johanna Nijssen.
(Zij is later getrouwd te Buggenum op 2 juni 1842 met Jan Willem Cox, akkerman, geboren te Maasniel op 9 september 1800, overleden te Buggenum op 14 augustus 1847, zoon van Daniel Cox en Elisabeth Maessen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina