Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrikus Antonius Lemmen, dienstknecht en metselaar, geboren te Heythuysen op 15 december 1918, wonende te Roggel, overleden aldaar op 25 augustus 1955, zoon van Antonius Lemmen en Hendrica Versleeuwen.


Hij is getrouwd te Nederweert op 11 juli 1952 met
Catharina Janssen, geboren te Nederweert op 18 juni 1924, wonende te Roggel, overleden te Weert op 12 oktober 2004, begraven te Roggel op 16 oktober 2004, dochter van Wilhelmus Janssen en Anna Maria Catharina Verheijen.
(Zij is later getrouwd te Roggel op 27 mei 1960 met Johannes Matheus Peeters, magazijnbediende, geboren te Roggel op 8 februari 1923, overleden aldaar op 21 maart 1991, begraven aldaar, zoon van Peter Michiel Peeters en Hendrina Hubertina Frenken.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina