Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hermanus Nieskens, spoorbaanwerker, geboren te Neer op 11 maart 1867, overleden te Wolf Point, Montana op 28 maart 1950, zoon van Peter Nieskens en Hendrina Metsemakers.


Hij is getrouwd in het jaar 1893 met
Agnes Glunz, geboren te Edina Knox County Missouri op 12 december 1876, overleden te Wolf Point Roosevelt County Montana op 3 mei 1941.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, geboren rond 1894.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina