Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna aan den Boom, geboren te Neer op 9 december 1914, wonende te Neer op de Vlaas, overleden te Neer op 21 februari 1992, begraven aldaar op 25 februari 1992, dochter van Wilhelmus aan den Boom en Wilhelmina Bergs.


Zij is getrouwd te Neer op 26 mei 1941 met
Johannes Hubertus van den Beucken, dienstknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 23 augustus 1905, wonende te Kessel, overleden te Roermond (Z) op 10 augustus 1993, begraven te Neer op 14 augustus 1993, zoon van Gisbertus Hubertus van den Beucken en Anna Helena Driessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina Elisabeth Maria, geboren te Neer op 18 november 1951, wonende te Maasbree, overleden op 3 mei 2012, gecremeerd te Venlo op 9 mei 2012.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina