Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Margaretha aan den Boom, geboren te Neer op 30 augustus 1905, wonende te Beesel, overleden te Roermond op 13 juni 1945, dochter van Wilhelmus aan den Boom en Wilhelmina Bergs.


Zij is getrouwd te Neer op 2 januari 1934 met
Mathis Stemkens, melkcontroleur, dienstknecht, landbouwer en houtbewerker, geboren te Neer op 28 september 1904, overleden te Beesel op 8 april 1976, zoon van Egidius Stemkens en Margaretha Nieskens.
(Hij is later getrouwd te Beesel op 5 juli 1946 met Petronella Hubertina Lemmen, geboren te Horn op 30 maart 1902, overleden te Venlo (V) op 21 januari 1998, begraven te Beesel op 26 januari 1998, dochter van Johannes Lemmen en Johanna Meeuwissen. (Zij is eerder getrouwd te Echt op 9 mei 1924 met Hendricus Hubertus Golsteijn, mijnwerker, geboren te Echt op 15 juni 1899, overleden te Roermond op 4 juli 1941, zoon van Peter Golsteijn en Suzanne Hubertina Helsen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina