Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus van Aldenhuijsen, overleden te Neer op 18 mei 1757.


Hij is getrouwd rond 1730 voor de kerk met
Agnes van der Linden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Sibilla, landbouwster, geboren te Litt rond 1732, wonende te Neer Dries en te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 20 maart 1808.
    Zij is getrouwd te Neer op 15 september 1757 voor de kerk (1) met Aulert Rameckers, gedoopt te Neer op 7 juni 1732, wonende te Neer Dries, overleden te Neer op 1 maart 1771, zoon van Joannes Ramackers en Elisabetha van den Ertwegh.
    Zij is getrouwd te Neer op 2 maart 1772 voor de kerk (2) met Petrus Boem, landbouwer, gedoopt te Neer op 7 oktober 1744, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 12 oktober 1811, zoon van Caris Boem en Peternella Flipsen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina