Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Staeckx, geboren te Baarlo rond 1749, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 16 januari 1815, dochter van Jan Staeckx en Elisabeth N.N..


Zij was gehuwd met
Pierre Wilmsse, landbouwer, geboren te Kessel op 23 januari 1763, wonende te Neer in de Steeg en te Neer op de Waije, overleden te Neer op 18 oktober 1845, zoon van Thomas Wulmse en Marie Meertz.
(Hij is later getrouwd te Neer op 4 april 1815 met Maria Gertrudis Metsemaeckers, gedoopt te Neer op 25 mei 1782, wonende te Neer in de Steeg en te Neer op de Waije, overleden te Neer op 30 maart 1848, dochter van Wulhelmus Messemeckers en Mechtildis Delheij.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : waarschijnlijk Maria, geboren te Maasbree rond 1790, wonende te Neer in de Steeg, ongehuwd overleden te Neer op 14 maart 1844.
    Zij had van een onbekende man één zoon.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina