Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronilla Verhaegen, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 30 januari 1766, overleden aldaar op 7 mei 1837, dochter van Jacobus Verhaegen en Maria Gerards.


Zij was gehuwd (1) met
Thomas Loijen, geboren te Heythuysen rond 1752, overleden aldaar op 4 augustus 1827, zoon van Andreas Loyen en Elisabeth Vossen.

Zij is getrouwd te Heythuysen op 22 juli 1829 (2) met
Joannes van den Schoor, landbouwer en akkerman, gedoopt te Heythuysen op 12 juli 1769, overleden aldaar op 27 januari 1834, zoon van Servatius van de Schoor en Maria Blocken.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 9 juli 1801 met Anna Maria Knippenberg, gedoopt te Heythuysen op 4 juli 1755, overleden aldaar op 24 juli 1823, dochter van Henricus Knippenberg en Angelina Thuyls.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina