Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Schaffels, landbouwster, geboren te Kessenich, gedoopt op 18 oktober 1800, dochter van Mathias Schaevels en Joanna Geradts.


Zij is getrouwd te Neeritter op 3 september 1825 met
Leonard Janssen, landbouwer, geboren te Baexem in augustus 1798, zoon van Jean Janssen en Marie Craanen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Catharina, geboren te Neeritter op 15 mei 1828.
    Zij is getrouwd te Weert op 21 april 1865 met Mathijs Hendrikx, landbouwer, geboren te Weert op 12 februari 1831, zoon van Joannes Hendrikx en Anna Maria Nieskens.
  • 3 : Petronella, geboren te Neeritter op 7 juni 1831, overleden te Weert op 18 maart 1903.
    Zij is getrouwd te Weert op 28 september 1866 met Antonius Hubers, werkman, geboren te Weert op 14 januari 1834, overleden aldaar op 14 januari 1897, zoon van Peter Hubers en Barbara Meuwissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina