Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Winckelmeulen, gedoopt te Buggenum op 17 juli 1759, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 juni 1846, dochter van Segerus Winckelmeulen en Elysabetha van Baexen.


Zij is getrouwd te Buggenum op 5 juli 1797 voor de kerk met
Petrus Crompvoets, gedoopt te Buggenum op 26 april 1770, wonende te Neer en te Buggenum, overleden aldaar op 22 september 1814, zoon van Winandus Crompvoets en Maria Geerlings.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabetha, akkervrouw, gedoopt te Buggenum op 25 december 1797, overleden aldaar op 28 januari 1882.
  • 2 : Wijnande, akkerman, geboren te Buggenum op 30 mei 1803, gedoopt aldaar op 30 mei 1803, wonende aldaar en te Luik (B).Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina