Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria van Stephoudt, geboren te Wetten (D) op 29 juni 1912, wonende aldaar en te Neer op de Waije, overleden te Ontario (Canada) op 7 augustus 2000, dochter van Josef van Stephoudt en Maria Catharina Kaenders.


Zij is getrouwd te Neer op 9 mei 1938 met
Wilhelmus Theodorus van Roij, melkventer, tuinier en landbouwer, geboren te Neer op 21 september 1910, wonende te Canada, overleden aldaar op 16 januari 1972, zoon van Godfridus Hubertus Servatius van Roij en Maria Catharina Snellen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina