Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Anna Aquarius, gedoopt te Neer op 1 juni 1776, overleden te Thorn op 25 augustus 1831, dochter van Joannes Henricus Aquarius en Digna Nijssen.


Zij is getrouwd te Thorn op 21 april 1800 voor de kerk met
Joannes Parren, gedoopt te Thorn op 23 juli 1778, overleden aldaar op 13 april 1842, zoon van Pieter Parren en Catherine Bongaerts.
(Hij is later getrouwd te Thorn op 31 januari 1834 met Catharina Elisabeth Paulussen, geboren te Thorn op 9 november 1802.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina