Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Emons, landbouwster, gedoopt te Neer op 28 april 1747, wonende te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 10 juli 1815, dochter van Mattias Emons en Margaretha Geenen.


Zij is getrouwd te Neer op 1 april 1788 voor de kerk met
Matthaeus Eulers, landbouwer, bierbrouwer (?) en raadslid gemeente Neer, gedoopt te Neer op 10 augustus 1761, wonende te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 24 februari 1836, zoon van Goedefridus Eulers en Digna Coennen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margareta, landbouwster, gedoopt te Neer op 6 maart 1789, wonende te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 26 september 1875.
    Zij is getrouwd te Neer op 2 juni 1813 met Henricus Tobben, landbouwer, gedoopt te Neer op 21 juli 1783, wonende te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 14 december 1816, zoon van Leonardus Tobben en Agnes Wijnen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina