Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Mathijs Klaessen, landbouwer, geboren te Neer op 28 juli 1882, overleden aldaar op 30 september 1916, zoon van Christiaan Klaassen en Johanna Catharina Stevens.


Hij is getrouwd te Neer op 11 mei 1914 met
Maria Theresia Hubertina Timmermans, landbouwster, geboren te Haelen op 2 juli 1883, wonende aldaar, overleden te Horn op 9 december 1971, begraven te Neer, dochter van Hendrik Timmermans en Willemina van de Boel.
(Zij is later getrouwd te Neer op 30 juli 1917 met Theodorus Hubertus Metsemakers, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 31 januari 1885, overleden aldaar op 12 november 1956, zoon van Michiel Metsemakers en Maria Philomena Verstappen. (Hij is eerder getrouwd te Roggel op 9 augustus 1912 met Cornelia Maria Hubertina Beek, geboren te Roggel op 11 september 1883, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 31 december 1913, dochter van Christiaan Beek en Maria Elisabeth Hendrikx.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina