Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrik Timmermans, dagloner en landbouwer, geboren te Horn op 18 juni 1850, overleden te Haelen op 11 december 1917, zoon van Pierre Timmermans en Theresa Keuven.


Hij is getrouwd te Haelen op 4 oktober 1880 (1) met
Willemina van de Boel, landbouwster, geboren te Haelen op 15 november 1856, overleden aldaar op 13 november 1887, dochter van Guillaume van de Bool en Marguerite Pijls.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Haelen op 6 april 1891 (2) met
Maria Agnes Vestjens, dienstmeid, geboren te Neer op 31 december 1853, overleden te Haelen op 13 maart 1905, dochter van Jean Vestjens en Petronel Sillekens.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina