Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Renerus Gorissen, slager, gedoopt te Neer op 3 maart 1763, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 augustus 1812, zoon van Joannes Gorissen en Mattea Sillen.


Hij is getrouwd te Neer op 14 februari 1810 met
Anna Maria Knoops, dienstmeid, gedoopt te Buggenum op 18 juni 1768, wonende te Neer op de Hoogstraat, overleden te Neer op 24 juni 1842, dochter van Bernard Cnoops en Joanna op 't Roet.
(Zij is eerder getrouwd te Kessel op 10 juli 1798 voor de kerk met Petrus van der Linden, kuiper en landbouwer, gedoopt te Neer op 27 april 1774, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 mei 1805, zoon van Petrus van der Linden en Agnes Henderickx.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathia, geboren te Neer op 27 september 1810, wonende te Neer op de Hoogstraat, overleden te Neer op 1 juni 1866.
    Zij is getrouwd te Neer op 26 oktober 1842 met Mathieu Custers, kantonnier der buurtwegen, klompenmaker en landbouwer, geboren te Neer op 1 april 1813, wonende te Neer op de Hoogstraat, overleden te Neer op 4 augustus 1883, zoon van Henricus Custers en Maria Agnes Aquarius.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina