Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Caroline Alexandrine Marie Janssens, dagloonster, geboren te Baexem op 17 juli 1795, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 8 november 1819, dochter van Joseph Janssens en Catharine Macken.


Zij is getrouwd te Buggenum op 26 januari 1818 met
Johannes Jacobs, landbouwer, gedoopt te Buggenum op 24 juni 1777, wonende aldaar en te Neer op Gerheggen, overleden te Neer op 17 mei 1823, zoon van Gerardus Jacobs en Wilhelmina Smeets.
(Hij is later getrouwd te Neer op 24 april 1820 met Catharina Hansen, spinster, gedoopt te Neer op 29 september 1775, wonende te Neer op Gerheggen, overleden te Neer op 6 mei 1850, dochter van Henricus Hansen en Cornelia Lutters.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Joseph, geboren te Buggenum op 12 november 1818, overleden aldaar op 28 april 1821.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina