Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Angelus Houben, metselaar, gedoopt te Neer op 4 april 1798, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 16 maart 1869, zoon van Angelus Houben en Helena van Lier.


Hij is getrouwd te Neer op 8 augustus 1832 met
Elisabetha Sillekens, landbouwster, gedoopt te Neer op 6 februari 1797, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 27 november 1853, dochter van Christianus Sillekens en Helena Sibers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena, linnennaaister, geboren te Neer op 25 juli 1833, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 16 juni 1907.
  • 3 : Petronel, landbouwster, geboren te Neer op 27 oktober 1838, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 16 november 1907.
    Zij is getrouwd te Neer op 1 april 1864 met Hendrikus Metsemakers, koopman, schaapherder en landbouwer, geboren te Neer op 25 september 1835, wonende te Buggenum, overleden te Neer op 20 februari 1918, zoon van Jacque Metsemaekers en Jeanne Marie Notermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina